2010. március 23., kedd

Mi csoda?

SZiasztok.^^

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy regényemet ide írhassam. =) Bár itt is megtalálható: Dreamer Life.
A regény címe: Vampires Night

A történetben a Stephanie Meyer által megálmodott karakterek is szerepet kapnak. =) Szóval Twilight folytatása egész más szemszögből. A történet eredeti és saját fantáziám szerint íródik. CSak kölcsön vettem az Alkonyat c. könyv szereplőit.
Több szereplő saját fantázián alapul... pl.: Lana, Derek, Asa, Immortal és Brad, Cheese. A többit majd meglátjátok. =) Szó nincs másolásról, mivel nem másolom az Alkonyatot csak néhány szereplőjével dolgozom.
Főszerepben Lana, talán saját magamból kiindulva terveztem meg karakterét, mivel szeretem a vámpírokat és a vérfarkasokat is, ill. alakváltókat.


Röviden:

http://imagerz.com/QENOCUtvAwINBFscFwVQ

Lana-t Nagybátyja elküldi Colorabo-ból Forks-ba, ahol megismerkedik a farkasokkal, ott egy kis feszültség is kialakul miatta, mivel Embry kicsit bunkó, de a többiek a pártfogulásukba veszik.
S megismerkedik a Cullenekkel is, közülük Renesme-hez Alice-hez és Bellához nagyon szoros kötelék fűzi. A vámpírok védelmezik őt, s a farkasok is feltett szándéka ez. Ám megkezdődnek a változások... Hamarosan itt Lana 17. születésnapja, s a lány egyre furcsábban viselkedik. Ahogy a születésnapja bekövetkezett a lány teljesen megváltozott.
Teljesen kifordult önmagából, s jön a súlytó bejelentés, és ez miatt megszökik.
A farkasok próbálják megtalálni, s kérik, hogy jöjjön haza. Amikor haza érkezik látogatóba, újabb bonyodalom fogadja.
Alice ismét rossz hírrel fordul hozzá, lélekszakadva csak ennyit suttog Lana-nak: - Volturi! -
Csak egy szó, s mári érti a jelentőségét. Halál. Mindannyiukra ez vár, ha csak ő fel nem ajálnja magát a Volturinak. Hisz érte jönnek. A pánik egyre eluralkodottabb a családokon. S most egyre közelebb húz egymáshoz két szívet. Lana és Embry között baráti viszony alakul ki.
Egy nap Aro jeleket küld Lana-nak, hogy mi Caius és Marcus terve. De miért? Miért csinálja ezt Aro? Alice-nek újabb látomásai vannak, Aro sorsa rosszra fordult. Már nem ő irányítja a Volturit!
S a remény szerte foszlik... ha nincs Aro, akkor minden elvész. S megjelenik minden baj okozója Thalia. A rég nem látott ellenség.
Túlélik a találkozást? Lana-nak lesz elég ereje, hogy feladjon mindent a családjáért?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése