2011. július 3., vasárnap

Trailer

Sziasztok!
Elkészült végre a Wolf Blood feljavított előzetese. :) Remélem tetszik és felkeltette az utolsó pár fejezetre még az érdeklődéseteket. =)
Véleményeket természetesen várok! ;)
Üdv.: Flame



5 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Húúú hallod!Nagyon jó lett a trailer! :) nagyon tetszett, csak a végén nem értettem, amit mond...De nagyon-nagyon jóó lett! :):) remélem hamar hozod a frisset!
    puszi!
    =)GoOofy(=

    VálaszTörlés
  2. Szia Gooofy! :)

    Köszönöm!
    Az utolsó rész jelentése az, amit Bella mond az Alkonyat elején.
    Így szól magyarul: " - Sosem tűnődtem azon, hogy fogok meghalni. De ha már meg kell halnom olyasvalaki helyett haljak meg, akit szeretek. " :)

    Köszönöm még egyszer! Igyekszem a frissel, de sajnos a hétvégén nem volt időm írni, mivel 2 napos lovas versenyen vettem részt(ahol én magam is versenyzőként részt vettem). :)

    Puszi: Flame

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Most a napokban találtam rá az oldaladra,és bevallom,nagyon meg tetszett a történeted.Néhány dolgot azonban megemlítenék,ha nem haragszol.
    A történet felépítése nagyon jó,de én azt érzem rajta,hogy sokszor menet közben találtad ki a történet folytatását,vagy változtattál az eredetin.Emiatt én néhányszor elvesztem a fejezetben.Az elején voltak rosszul fogalmazott mondataid,és ami szerintem komolyabb probléma néhány szót olyan környezetben használsz ahova egyáltalán nem illik.A Bétáddal is komoly problémák vannak szerintem,mert ahogy mondod bétázva teszed fel a fejezeteket,de ennek ellenére hemzsegnek a helyesírási és fogalmazási hibák.Félre ne érts nem kritizálni szeretnélek,csak építő jellegű kritikának szánom,már ha elfogadod ezt egy vadidegentől.
    :-)
    A történet egyébként tényleg szuper,igazán magával ragadó,alig várom,hogy olvassam a következő fejezetet!!!!Üdv: Roni

    VálaszTörlés
  4. Szia Roni! ((:

    Először is köszönöm. ;) :)
    Másodszor, igen menet közben változtattam még rajta, mert valahol itt az oldalon azt hiszem már hangsúlyoztam, hogy ez volt az első történetem és amikor még belekezdtem azt se tudtam mi az a béta... nagyon-nagyon kezdő voltam. De ahogy szép lassan belefolytam a történetbe az írásom is úgy változott. Sőt! Azt is írtam, hogy ha befejezem a történetet az elejét kijavítgatom, mert eléggé felszínes és az akkora gondolkodásmódomnak a nyoma... :)
    A bétám annyit üzenne, hogy: " Mindig átnézte a mondtatok értelmét, és ha hülyeség volt akkor pirossal oda írta. És ahogy egyre jobban a vége felé járok alig-alig volt már hibám. '
    Az utolsó egy fejezet az ami még nincs lebétázva, mivel a bétám nem ért rá.
    És végül... :P
    Nem értettem félre, most én is elmondtam úgy ahogy én látom. :) Igazad van, hogy hemzsegnek a hibáktól, mert az eleje valóban(!), de úgy gondolom a vége felé már alakulnak. =) Átlagba akkor vna hibám, ha kapkodok és rohanok egy fejezettel, hogy időben hozzam. :) Tény, hogy nem vagyok egy "hű-de-nagyon-jó" író, de azért mindig jobb ide menekülni a világ elől. Evvel a történettel nem igazán tervezek úgysem semmit... a hangsúlyt jobban a saját regényemre fektetem ami még mindig(folyamatosan) íródik. :)

    A következő fejezet hamarosan jön! :) Annál is számítanék rád! ;)
    Üdv.: Flame:)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Flame!

    Szerintem nem kéne úgy vélekedned magadról,hogy nem vagyok egy "hű-de-nagyon-jó" író,ezt úgysem te döntöd el,hanem azok akik az írásaidat olvassák,és belőlük,ahogy látom szép számmal akd! :-) Magamat ismételve,szerintem nagyom jó a történet,és úgy gondolom ezzel azok is így vannak,akik napról-napra,hétről-hétre visszatérnek hozzád!
    Én is minden nap nézem,hogy fönt van-e már a friss!!!!!:-)
    Nagyon várom!
    Puszi :Ronni

    VálaszTörlés